Urmareste-ne

0767.536.534
contact.magicyard@gmail.com

Luni - Vineri 8.00 - 20.00
Weekend - Inchis

Furnizam ingrasaminte la preturi avantajoase si de o calitate superioara pentru o dezvoltare sanatoasa si naturala a plantelor tale.

Furnizam plante de calitate pentru a ne asigura de faptul ca amenajarea va fi efectuata cu produse ce vor rezista o lunga perioada de timp.

Sanatatea plantelor este un aspect important in mentinerea aspectului pentru o durata cat mai lunga de timp, asa ca oferim acest serviciu tuturor clientilor care doresc sa beneficieze pe termen lung de investitia facuta.

Automatizam gradinile cu sisteme de irigatii de inalta calitate pentru a ne asigura ca va puteti bucura e noul design o durata cat mai lunga de timp.

Curatarea pomilor este absolut necesara pentru a obtine un aspect cat mai frumos al gradinii tale, asa ca solicita acest serviciu pentru a te asigura de complexitatea aranjamentului.

Folosim solutii profesionale pentru gazonarea gradinii tale, astfel asigurandu-ne de faptul ca serviciul se va ridica la asteptarile tale.

Creatia nu este totul, iar pentru a pastra ceea ce ai obtinut ai nevoie de un serviciu complet de intretinere a gradinii tale.

Cromatici impresionante si aranjamente pe gustul tau pentru un design complex al gradinii tale.