Urmareste-ne

0767.536.534
contact.magicyard@gmail.com

Luni - Vineri 8.00 - 20.00
Weekend - Inchis

Image

Oferim

O gama variata de servicii

Ne putem ocupa de amenajarea gradinii tale in totalitate, multumita gamei variate de servicii pe care o oferim. Verificati in lista de mai jos serviciile si informatiile aferente fiecaruia.

Daca ai nelamuriri in privinta unui serviciu sau doresti sa aflii raspunsuri la intrebarile tale, verifica pagina ``Intrebari frecvente``.

Apeleaza-ne cu incredere

Pentru a discuta despre cum vom crea o gradina perfecta

Lista completa cu

SERVICIILE NOASTRE

Amenajari gradini

Cromatici impresionante si aranjamente pe gustul tau pentru un design complex al gradinii tale.

Intretinere gradini

Creatia nu este totul, iar pentru a pastra ceea ce ai obtinut ai nevoie de un serviciu complet de intretinere a gradinii tale.

Gazonare

Folosim solutii profesionale pentru gazonarea gradinii tale, astfel asigurandu-ne de faptul ca serviciul se va ridica la asteptarile tale.

Fasonari arbori

Curatarea pomilor este absolut necesara pentru a obtine un aspect cat mai frumos al gradinii tale, asa ca solicita acest serviciu pentru a te asigura de complexitatea aranjamentului.

Sisteme irigatii

Automatizam gradinile cu sisteme de irigatii de inalta calitate pentru a ne asigura ca va puteti bucura e noul design o durata cat mai lunga de timp.

Tratarea plantelor impotriva bolilor si daunatorilor

Sanatatea plantelor este un aspect important in mentinerea aspectului pentru o durata cat mai lunga de timp, asa ca oferim acest serviciu tuturor clientilor care doresc sa beneficieze pe termen lung ...

Vanzare plante

Furnizam plante de calitate pentru a ne asigura de faptul ca amenajarea va fi efectuata cu produse ce vor rezista o lunga perioada de timp.

Vanzare ingrasaminte

Furnizam ingrasaminte la preturi avantajoase si de o calitate superioara pentru o dezvoltare sanatoasa si naturala a plantelor tale.

AMENAJARE SI INTRETINERE GRADINA

Daca ai nevoie de un gradinar excelent, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la noi.

or

0767.536.534